Page 1 of 1

Hjelp! Rund eller knust elvesingel? Erfaringer?

Posted: 05 Oct 2021, 09:37
by Viola
Kan noen hjelpe oss med et råd, vi må velge fort! Fått prøve på rund elvesingel, 8-16, kjempefint fargespill, litt for stor, men ok. Hvordan er erfaringer med å ha den runde elvesingelen ? Det er område til inngangsdør og langs huset på forsiden, der vi også har en liten sittegruppe. Alternativet er knust, samme steinsort, 8-11, men som knust vil den ut fra infor virke endel gråere, noe vi synes er litt synd. Men hvis det er ulemper med rund elvesingel hadde det vært greit å vite, er det noen som har erfaringer å dele? vennlig hilsen viola

Re: Hjelp! Rund eller knust elvesingel? Erfaringer?

Posted: 05 Oct 2021, 19:20
by Siri K
Jeg har ingen erfaring med dette, men innbiller meg at runde, glatte steiner må være mye enklere å holde rene. For det vil jo gro litt innimellom disse steinene, etterhvert som fykende rusk legger seg nedimellom og blir til jord.

Re: Hjelp! Rund eller knust elvesingel? Erfaringer?

Posted: 05 Oct 2021, 20:35
by aimar
Det er ikke så stor forskjell. Runde stein er nok penest, men de ligger ikke like stødig. Det vil derfor lettere bli spor etter biler og sykler med runde steiner. Og når singelen ikke ligger like stødig, blir det også litt tyngre å kjøre barnevogn, rullestol eller rullator i, og det blir litt mer lyd.

Re: Hjelp! Rund eller knust elvesingel? Erfaringer?

Posted: 17 Oct 2021, 12:06
by Viola
Takk for svar begge to, jeg grubler videre... :wink: