Jeg er også grønnsaksgal av høyeste klasse.
Lagring er absolutt et tema. Man skulle hatt en skikkelig jordkjeller til gulrøtter, beter og poteter.
Løk, inkludert hvitløk er som du sier lett å lagre, så det dyrker jeg hele årets forbruk av.
Andre grønnsaker som lagrer godt er vintersquash/gresskar. Ennå har jeg fine gresskar fra i fjor.
Bønner kan tørkes og oppbevares på glass. Mye har jeg tørket i dehydrator, som for eksempel urter, chili, paprika og epler. Jeg dyrker også grønnkål og vårløk som står ute i bed hele vinteren i frost og snø.
Poteter lagrer jeg i en eget kjøleskap. Resten av det jeg dyrker av grønnsaker og bær må jeg fryse.
Tomatene lager jeg tomatsaus av og hermetiserer på glass.
De grønnsakene som er vanskeligst å gjøre seg nytte av når produksjonen er på topp er agurk og sommersquash.
Beste ønsker for en produktiv sommer i kjøkkenhagen
